מעל 30 תוספי וורדפרס שחייבים להכיר

כל מי שמשתמש בוורדפרס יודע שלמרות שהגרסאות האחרונות של המערכת מציעות אינספור אפשרויות, קשה מאוד לבנות אתרים מורכבים בלי להשתמש בתוספים השונים למערכת.

כיום עשרות אלפי (אם לא יותר) תוספי וורדפרס שונים, ולכן קשה לבחור מבניהם ולדעת אלו תוספים הם הטובים ביותר. מחפשים תוספים מומלצים לוורדפרס? הגעתם למקום הנכון. המשיכו לקרוא 😎

תוספי וורדפרס

תוספים מומלצים לוורדפרס: איזה תוספי וורדפרס ממש חובה להכיר?

אז הנה הרשימה של כמה תוספי וורדפרס מומלצים במיוחד שכדאי לכם להכיר.

אציין שהרשימה הזו של תוספי וורדפרס מתבססת על שרשור שפתחתי באחת מקבוצות הוורדפרס בפייסבוק, ואני רוצה להודות לכל הקהילה שתרמה לדיון ולהמלצות שלפניכם 🙂

לנוחיותכם, חילקתי את התוספים לפי קטגוריות:

קידום אתרים, שיווק ולידים

להלן כמה תוספים לוורדפרס שהם מומלצים לכל מי שעוסק בקידום אורגני.

Linker  (לינקר)

מדובר בתוסף כחול לבן שיוצר קישורים קצרים סטייל Bit.ly על גבי הדומיין שלכם לכל פוסט או עמוד או בו תרצו ומאפשר לשתף אותו עם משתמשים אחרים. התוסף הזה גם מאפשר לעקוב אחרי הקישורים הללו באמצעות Analytics  או מונה הלחיצות הפנימי של התוסף.

Ad Inserter

Ad Inserter הוא תוסף עוצמתי להוספת מודעות לאתר. התוסף מאפשר שליטה גדולה על מיקום המודעות בעמודי האתר בצורה דינמית ומתקדמת.

כל מה שצריך לעשות הוא לייבא את הקוד של המודעה ובעזרת התוסף ניתן לקבוע היכן לשלב אותה – הטקסט, בתחילתו או בסופו.

אפשר גם לבצע רוטציה של מודעות מקודים שונים או למקם את המודעות במקום אקראי (מצוין עבור משתמשים שיש להם "עיוורון מודעות"). בנוסף, אפשר לקבוע תנאים שונים בהן תופיע או לא תופיע המודעה – למשל בפוסטים מעל X מילים, אחרי X פסקאות ועוד. פשוט אך מתקדם בו זמנית 🙂

קיימת גם גרסת פרו, אבל רוב המשתמשים יוכלו להסתפק בגרסה החינמית.

Yoast

קשה לדבר על תוספי וורדפרס מומלצים למקדמי אתרים מבלי להזכיר את Yoast SEO.

יוסט נחשב ובצדק לתוסף הפופולארי ביותר בקרב מקדמי אתרים: הוא מאפשר להתאים אישית את הכותרת והתיאור של כל דף בנפרד, לבדוק את רמת הקריאות של הטקסט (באנגלית), למנוע תוכן כפול ולבחור האם לגוגל תהיה גישה אל התוכן או לא.

אשמח לבדוק את האתר שלך בחינם!

על מנת לראות את הפוטנציאל האורגני ותוך כמה זמן נכפיל לך את ההכנסות

ניתן לחייג למספר 052-9095200 או למלא את הטופס:

יש מצב שאם לא היה יוסט, לא הייתי כ"כ אוהב לקדם אתרי וורדפרס.

לתוסף יש גרסה חינמית וגרסה בתשלום, כאשר בדרך כלל הגרסה החינמית מספיקה בהחלט.

מדריכים שיכול לעניין אתכם בהקשר של Yoast:

Broken Links Checker

Broken Link Checker מדווח על קישורים או תמונות שבורים ומאפשר לתקן אותם הישר מהמסך של התוסף. התוסף אפילו עובד בעברית (למרות שאין לכך השפעה על אופן הפעולה שלו).

Zotabox

זוטה בוקס הוא תוסף שמאפשר להפוך כל עמוד באתר שלכם למגנט חברתי שעוזר לקבל עוד עוקבים ברשתות החברתיות המובילות ונרשמים לרשימת התפוצה שלכם. בין הכלים השונים שהוא מציע:

  • טפסי רישום
  • פס עליון קבוע שמקשר לכל עמוד שתרצו
  • כפתורי שיתוף חברתיים (כולל הודעה לוואטספ)
  • הוספת צ'אט חי של פייסבוק

מדובר בתוסף מתקדם מאד עם ממשק מאד ידידותי והגרסה החינמית מאד נדיבה באפשרויות שלה.

גם כאן יש גרסת פרימיום שכוללת אפשרויות להוספת חלונות קופצים, סטיקרים ועדויות חברתיות (המלצות מלקוחות).

WP Review

WP Review נותן את האפשרות להוסיף ביקורות למוצרים או עמודים שונים באתר. אפשר להוסיף לביקורות קטגוריות שונות (לדוגמה, שביעות רצון מתהליך ההזמנה) ולבחור איך ידורגו הביקורות (אחוזים, כוכבים או רק נקודות). ניתן לשלוט באופן מלא במיקום ובצבעים של התצוגה.

החיסרון היחיד של התוסף הוא שהתרגום שלו לעברית חלקי ולכן הוא מתאים בעיקר לאתרים באנגלית.

כדאי לקרוא בהקשר הזה: שילוב ושימוש נכון בביקורות לטובת הגדלת המרות באתרים.

Contact form 7 Save Leads

Contact Form 7 הוא התוסף הכי מוכר ליצירת טפסים פשוטים שנשלחים אל כתובת הדואר האלקטרוני שלכם. אבל מה קורה כאשר אתם רוצים לשמור את כל הפניות או הלידים בצורה מסודרת? Save Leads מאפשר לכם לעשות בדיוק את זה. אפשר להוסיף הערות לכל פניה וגם לסמן אותה על פי סטטוס הטיפול בה.

Thrive Leads

תוסף בתשלום. Thrive Leads הוא תוסף שמתמקד בהעלאת כמות הנרשמים לרשימת התפוצה. הוא עושה זאת על ידי אפשרויות מתקדמות לעיצוב ומיקום של טפסים ממירים. לדוגמה, אפשר לבחור בין טפסים בשכבת על (Overlay), פופ-אפים, טפסים דביקים, טפסים בתוך פוסטים וכך הלאה.  אפשר גם להתאים טופס מעט שונה לכל פוסט או עמוד וכמובן לבצע A/B Testing בשביל לבדוק כמה גרסאות שונות של אותו הטופס ולאז "להכריז" על המנצח ועוד.

Layered Popups

Layered Popups מציע עשרות סוגים שונים של פופ-אפים על פי טריגרים שונים: החל ממספר הדקות שהמשתמש נמצא באתר, דרך המיקום בעמוד בו הוא נמצא ועד לרגע בו הוא מתכוון לסגור את הלשונית או החלון של הדפדפן.  אפשר להשתמש באנימציות מותאמות אישית או לבחור מבין 200 תבניות שונות.

התוסף עולה 24$, אבל לפעמיים יש מבצעים. אם בא לכם לעקוב אחרי הנחות וכאלה – אפשר לעשות זאת בעזרת גוגל אלרטס (רלוונטי כמובן לכל התוספים בתשלום).

Ultimate Membership Pro

Ultimate Membership Pro נותן לכם את היכולת ליצור מנויים לאתר ולקבוע בדיוק לאיזה מנוי תהיה גישה לאיזה תוכן. התוסף מתחבר אל WooCommerce כך שהוא מאפשר ליצור מנויים שיקבלו הנחה או הצעות מיוחדות בחנות הווירטואלית שלכם (בדומה למודל של "אמזון פריים").

אופטימיזציה לתוכן

Simple Tooltips

כמה פעמיים יצא לכם לכתוב מונח בלתי מוכר וממש לא בא לכם להתחיל לפתוח סוגריים ארוכים רק כדי להסביר אותו?! Simple Tooltips מאפשר לכם להוסיף הערות בצורת בועות טקסט לכל אלמנט כמו למשל מילים או אפילו תמונות. ההערות יוצגו כאשר עוברים על האלמנט עם העכבר או נוגעים בו (במובייל).

אלמנטור – Elementor

רשימה של תוספים לוורדפרס לא יכולה להיות רצינית בלי להזכיר בה את אלמנטור.

עורך הטקסט של וורדפרס מתאים מאוד לדפים פשוטים, אבל ברגע שרוצים לעצב דפים ולשלוט באופן מלא במיקום של כל אלמנט או להוסיף אייקונים וגלריות בקלות, הדברים נעשים קצת יותר מסובכים ובדרך כלל צריך להתקין לפחות עוד שניים שלושה תוספים.

אלמנטור חוסך את כל כאב הראש ומאפשר לעצב כל דף בצורה ויזואלית ולקבוע בדיוק את החלוקה בין האלמנטים השונים בעזרת יצירת שורות ועמודות.

גרסת הפרו מוסיפה עוד אלמנטים, מתממשקת אל WooCommerce (פלטפורמות מסחר אלקטרוני), אבל אולי הכי חשוב, מאפשרת לשלוט בכל החלקים של האתר כמו תפריטים ולא רק בעמוד הנוכחי.

התוסף מתעדכן בתדירות גבוהה מאוד, ולכן כדאי להירשם לרשימת התפוצה שלו בשביל לקרוא על הפיצ'רים האחרונים.

אגב – עשיתי ראיון עם אריאל קליקשטיין הצדיק, מיוצרי התוסף.

WpDataTables

כל מי שמשתמש בוורדפרס על מנת להציג נתונים, יודע שמדובר בכאב ראש לא קטן. WpDataTables עוזר ליצור גרפים וטבלאות בצורה אלגנטית ועם צבעים שונים. אפשר לשלוף את הנתונים מקבצי אקסל סטאטיים או מסדי נתונים כגון mysql.

התוסף קצת יקר ונושא תג מחיר של 44$. מצד שני, בשביל אתרים מקצועיים שצריכים להציג נתונים בזמן אמת ללקוחות, זהו גם לא סכום גבוה במיוחד…

עזרים טכניים

What the file

What the file מאפשר להציג את הקבצים שמפעילים את העמוד והתבנית הנוכחיים וכך מונעים את הסרבול שכרוך במציאת הקבצים האלו באופן עצמאי. אפשר לערוך את הקבצים ישירות מתוך התוסף ולבדוק איך העריכה שלהם משפיעה בפועל על המראה של האתר.

התוסף אינו עולה כסף, אבל אפשר לתרום למפתח אם אתם מרוצים ממנו.

WP Rocket

בכל הנוגע אל שיפור מהירות אתרים – הרוקט הוא תוסף וורדפרד מומלץ ביותר ואחד המובילים בתחום. WP Rocket הוא תוסף שמאיץ אתרים קיימים בוורדפרס גם בדסקטופ וגם במובייל. הוא עושה זאת באמצעות יצירת עותק מקומי של החלקים הסטטיים באתר (אלו שלא משתנים) במחשב של הגולש, טעינת התמונות רק כאשר הגולש רואה אותן בפועל ועוד טכניקות.

התוסף לא חינמי, אבל במחיר התחלתי של 40$ לאתר אחד במשך שנה, הוא גם לא ממש יגרום לכם לפשוט את הרגל. כמו כן, לא מעט חברות אחסון מציעות את התוסף בחינם כחלק מהחבילה. למידע נוסף על האצת אתרים.

Contact form 7

Contact form 7, שכבר הוזכר מקודם, הוא ללא ספק התוסף הכי פופולארי להוספת טפסים לאתר. התוסף עובד בצורה פשוטה ומאפשר ליצור טפסים עם שדות מותאמים אישית. הפלט של הטפסים נשלח לדואר האלקטרוני על תבנית מוגדרת מראש.

התוסף הבסיסי מוגבל יחסית, אבל יש לא מעט תוספים משלימים כמו Save Leads שמאפשרים לשמור את הנתונים במאגר נתונים או במערכת ניהול קשרי לקוחות חיצונית.

Nested Pages

Nested Pages (עמודים מקוננים) עוזר לארגן את העמודים באתר וליצור עמודי בן ועמודי אב. אפשר גם ליצור תפריטים מתאימים באופן אוטומטי בלי הצורך להגדיר כל עמוד בנפרד בתוך התפריט.

String Locator

הרבה פעמים, כאשר מתרגמים תוספים ותבניות, או סתם רוצים לערוך שינויים בטקסט שהם מציגים על המסך, צריך לחפור בתוך הקבצים בשביל למצוא איפה המחרוזות המדויקות נמצאות בתוך הקוד ולהתפלל לא לשבור משהו בדרך. String Locator מאפשר לעשות את זה בצורה בטוחה ולהחליף מחרוזות בעזרת פונקציה פשוטה של חפש והחלף גם בקבצים בודדים וגם במספר קבצים במקביל.

Autoptimize

Autoptimize מטפל בקבצי Javascript וקבצי עיצוב באופן אוטומטי על ידי כיווץ שלהם או שינוי הקריאה שלהם לסוף הקוד, ועל ידי כך מאיץ את עליית העמוד. התוסף עשוי לשפר גם אתרים שמשתמשים בפרוטוקל HTTP/2 המשופר.

Gravity Forms Directory

Gravity Forms Directory מתחבר אל התוסף של Gravity Forums ומציג את הפלט של הטופס בעמוד נפרד בתוך ספרייה. אפשר להשתמש בתוסף בשביל להציג רשימה של משתמשים רשומים באתר או נותני שירותים. ניתן גם להציג את הפרופיל של כל משתמש על פי המידע שהוא הכניס בטופס בעמוד נפרד.

Comet Cache

Comet Cache הוא תוסף קאש מהפחות מוכרים, אבל לא פראייר בכלל. התוסף מאיץ את זמן העלייה של האתר על ידי יצירת גרסאות שמורות של כל דף באתר. על מנת לחסוך במקום על השרת, אפשר להשתמש בדחיסה מסוג gzip  על שרתי Apache (וכמעט כל השרתים שמריצים את וורדפרס הם כאלו).

User Activity Log

User Activity Log מאפשר למנהלים של אתרים מרובי משתמשים לעקוב אחרי הפעילות של כל אחד מהם כולל יצירה ועריכה של פוסטים, עדכוני מערכת ועוד. גרסת הפרו מאפשרת לארגן את הנתונים בצורה טובה יותר ולייצא אותם בפורמט CSV.

Slack Notification

Slack היא פלטפורמות לעבודת צוות שמאפשרת לתקשר עם חברי צוות נוספים, לקבל התראות, להקצות משימות וכך הלאה. התוסף לוורדפרס מתחבר אל החשבון שלכם ושולח התראות על גרסאות וורדפרס חדשות, עדכונים לתוספים, העלאה של פוסטים, התחברות של משתמשים וכך הלאה.

Askimet

Askimet הוא התוסף הנפוץ ביותר בוורדפרס שנועד לסנן תגובות זבל, אבל לא כולם יודעים איך להשתמש בו למרות שהוא מגיע עם כל התקנה חדשה של וורדפרס. על מנת להפעיל את התוסף יש להירשם ולקבל מפתח. המפתח (API) הוא בחינם לאתרים אישים, ועולה 5$ לחודש עבור כל אתר מסחרי בודד.

אחרי שמפעילים את התוסף, הוא יסנן אוטומטית הודעות חשודות ויכניס אותן לרשימה שחורה. את ההודעות ברשימה הזו אפשר לאשר או למחוק באופן סופי.

User Role Editor

כמו ששמו של התוסף מרמז, User Role Editor מאפשר לערוך בקלות את רשימת המשתמשים באתר ולהעניק לכל אחד מהם (או לשלול) הרשאות מסוימות. היתרון הגדול של התוסף נעוץ ביכולת שלו להתממשק מול תוספים אחרים. לדוגמה, אם אתם משתמשים בתוסף של חנות אלקטרונית, תוכלו לקבוע שרק משתמשים מסוימים יוכלו להוסיף מוצרים חדשים. אם יש לכם שדות או סוגי פוסטים מותאמים אישית, תוכלו לשלוט גם בהם.

Wordfence

וורדפנס הוא תוסף אבטחה לוורדפרס שמנטר פעילות חשודה ומאפשר לחסום משתמשים על פי פרמטרים שונים. בין היתר, הוא יכול לחפש קוד זדוני, פעילות של בוטים שמפיצים ספאם, לחסום תנועה ממדינות מסוימות או תנועה חשודה (בעזרת חומת אש וירטואלית) וכך הלאה. התוסף הוא בעיקרון חינמי, אבל גרסת הפרימיום מספקת הגנה בזמן אמת ותמיכה טכנית.

אני מזמין אתכם גם לקרוא מדריך מקיף שכתבתי על אבטחת אתרי וורדפרס.

WP Migrate DB

WP Migrate נועד להעברה של מסד הנתונים המרכזי של האתר מסביבת הפיתוח המקומית לשרת או ההפך. הוא גם מחליף נתונים מסוימים כמו לדוגמה שמות של ספריות בשביל למנוע אלמנטים שבורים או הגדרות לא נכונות. לתוסף יש גרסת פרו עם כמה אופציות נוספות כמו למשל סנכרון אוטומטי בין ספריות מדיה של שני אתרים שונים.

Duplicator

Duplicator מיועד לשכפול של אתרי וורדפרס או לגיבוי שלהם, מה שיכול להיות יעיל כאשר רוצים לעבור לחברת אחסון אחרת או לשנות דומיין. גרסת הפרו נותנת את האפשרות לגבות את האתר לשירותי אחסון בענן כמו למשל גוגל דרייב או דרופבוקס.

UpDraft Plus

גם Updraft Plus  מיועד לגיבוי של האתר, אך מציע את האופציה לשחזר את האתר באופן מיידי, כך שהוא מעולה על מנת לתקן את האתר לאחר שמשהו משתבש או לאחר שהוא חס וחלילה נפרץ. יש אפשרות לאחסן את הגיבוי כמעט בכל שירות ענן שאפשר לחשוב עליו.

תמונות, מדיה ועיצוב

Regenerate Thumbnails

התוסף מהווה פתרון מהיר למי שעבר תבנית או רוצה לשנות את הפורמט של התמונות המוקטנות אצלו באתר עבור תצוגה מוקדמת לפוסטים. ניתן לבחור תמונות ספציפיות או לבצע חידוש של כל התמונות שהועלו אי פעם לאתר.

Yellow Pencil

Yellow Pencil נותן לכם את היכולת לעצב את אתר הוורדפרס שלכם בזמן אמת על ידי שינוי של קבצי העיצוב (קבצי ה-CSS). לדוגמה, אפשר לשנת את גודל הטקסט והכותרות, לשלוט בצבעים של האלמנטים והרקע, להוסיף אנימציות ולשלוט באופן בו האתר יוצג במובייל.

התוסף עולה 25$ ואפשר לרכוש הארכה של תקופת התמיכה הטכנית מעבר לחצי שנה.

Blog Designer Pro

Blog Designer Pro הוא למעשה אוסף של תבניות שמותאמות לפריסה של אתרים שונים כמו אתרי חדשות, בלוגים פשוטים, בלוגים ויזואליים וכך הלאה. יש בסך הכול 36 תבניות, אבל אפשר לשלוט באלמנטים שונים כך שמספר האפשרויות לעיצוב בפועל הוא גדול יותר.

המחיר של הגרסה המלאה הוא 29$ (יש לפעמיים גם הנחות מוגבלות בזמן). הגרסה החופשית כוללת מספר מוגבל של תבניות בסיס.

WordPress Real Media Library

עוד בעיה נפוצה באתרי וורדפרס היא הארגון של ספרית המדיה: אפשר אמנם לסנן את התמונות או הסרטונים לפי פרמטרים שונים, אבל לא בתוך ספריות ויזואליות (למרות שעדיין אפשר להפריד ספריות על גבי השרת).

WordPress Real Media Library  מאפשר לעשות בדיוק את זה והוא גם מחליף את הממשק של ספריית המדיה בממשק נוח ואלגנטי יותר.  המחיר של התוסף הוא 24$.

Essential Grid

Essential Grid מאפשר לסדר אלמנטים שונים כמו תמונות וסרטונים על גבי רשת בעיצובים שונים כמו רשת צפופה או רשת שבה כל אלמנט "מרחף" ונפרד מהאלמנטים האחרים (כמו בפינטרסט). התוסף יכול להתאים לסוגים שונים של אתרים, החל מבלוגים פשוטים, דרך אתרי תדמית עם גלריות ועד לאתרי מסחר אלקטרוני.

התוסף עולה כ-26$.

Imagify

Imagify מבצע אופטימיזציה של התמונות באופן אופטימאלי על מנת להפחית את המשקל שלהן בלי פגיעה באיכות (יש גם אופציה לדחיסה אגרסיבית יותר עם אובדן איכות מסוים). התוסף פועל אוטומטית על כל התמונות באתר ואלו שמעלים לאחר שהוא מותקן.

התוסף חינמי.

ShortPixel

בכל הקשור אל תוספים מומלצים לוורדפרס של כיווץ תמונות – שורטפיקסל בעיניי הוא בגדר חובה.

ShortPixel הוא תוסף נוסף לכיווץ תמונות. הוא תומך גם בקבצי PDF ובפורמט המיוחד של גוגל לתמונות ברשת בשם WebP, ואף בתמונות מיוחדות למסכי רטינה שנמצאים במכשירים של אפל. כמו כן, הוא יכול להפוך באופן אוטומטי קבצי PNG לפורמטים מכווצים יותר.

מבחינת תמחור, ניתן לקנות מנויים שמתחילים מ-5$ בחודש ל-5,000 תמונות ויש קרדיט ל-100 תמונות שמגיע עם התקנת התוסף.

דיברתי עלImagify  וגם על ShortPixel ועל עוד תוספים מעולים במאמר הזה – השוואה: התוספים הטובים ביותר לכיווץ תמונות בוורדפרס.

Responsive Menu

Responsive Menu כשמו כן הוא: עוזר לכם לבנות תפריטים רספונסיבים שחוסכים מקום באתר שלכם למי שצופה בהם מהסמארטפון. אפשר לקבוע בדיוק איפה התפריט ימוקם ולאיזה צד הוא ייפתח (מה שאומר שאין בעיה עם עברית). ניתן גם להוסיף אנימציות בסיסיות או אנימציות פתיחה וסגירה (בגרסת הפרו).

תוספים לוורדפרס – לסיכום

אהבתם? יש לכם תוספים מומלצים לוורדפרס שהייתם מוסיפים לרשימה? תנו בתגובות 🙂

ואם אהבתם את הפוסט הזה, אתם בטוח תאהבו גם את אלו:

אהבת? גם ברשימת תפוצה שלי אני מפנק :-) ועל הדרך נותן מתנה >>
הרשמה לרשימת תפוצה

11 תגובות

  1. הי,
    תודה על הפירוט!
    שאלה – יש לי אתר ישן שמקודם אורגנית יפה בגוגל ואתר חדש. כל אחד בדומיין שונה.

    אני רוצה להפנות מהאתר הישן לחדש, והבנתי שזה לא אפשרי על ידי 301- בגלל השונות בדומיין.
    בוני האתר הציעו הודעה קופצת שבה יהיה כתוב שעברנו לאתר חדש, כולל כתובת האתר החדש עליה אפשר יהיה ללחוץ ולעבור (אל עמוד הבית או הפוסטים…).

    יש לך מושג אם יש תוסף כזה?
    אני יכולה לבנות הודעה כזו דרך הספק של ניהול רשימת הדיוור, אבל לא בטוחה שזה הדבר שעדיף.
    תודה!

    ידוע

    1. היי,
      בוודאי שזה אפשרי – עושים הפניה ברמת השרת באופן גורף מדומיין X לדומיין Y.
      ובנוסף עושים הפניות בדומיין החדש באופן רלטיבי (יחסי) מכל הכתובות הישנות לכתובות החדשות.

  2. היי דניאל,
    היה תענוג לקרוא תודה על ההמלצות.
    האם יש לך רעיון לתוסף שמציע מבצעי קופה ממש לפני מסך התשלום בחנות ווקומרס?

    1. לא מכיר, צר לי וזה.
      במידה ואתה עובד עם אלמנטור הייתי בודק אפשרות לעשות את זה דרך שם באמצעות טמפלייט ייעודי לעמוד הזה.

  3. היי
    מאמר ממש טוב!
    אשמח לדעת אם יש תוסף שמזהה מאיפה הגיעה ההזמנה מהלקוח..
    אם הוא הגיע דרך פייסבוק או גוגל שופס וכו

    אשמח לעזרתך 🙂

  4. תודה רבה! עזר לי מאוד.
    שאלה: מכיר תוסף שאפשר לעשות בו רשימת השמעה לאודיו עם נגן, שהקבצים יושבים בדרייב של גוגל?

  5. איך אני מוסיף אפשרות כניסה לאתר ווקומרס באמצעות גוגל ופייסבוק?

    תודה רבה מראש

    1. יש תוספים שעושים את זה, אני לא מכיר או יכול להמליץ על משהו ספציפי. מניח שחיפוש קצר יעזור 🙂

  6. מאמר מדהים!
    לגבי התוסף של הביקורות אני חושבת שיש יותר טובים מזה שמוזכר פה.
    חסרים בו הרבה אלמנטים שאתרים למסחר צריכים או לחילופין המידע שהם מציינים שם לוקה בחסר. לדוגמא: אין אזכור לכך שאם אפשר לשמור ביקורות קיימות? האם ניתן לשלוח מיילים לתזכור הלקוח? האם אפשר לשלוח קוד שיישלח אוטומטית אחרי הדירוג? האם אפשר לערוך מעין שאלון כזה תוך כדי הדירוג? האם אפשר לא לפרסם ביקורת באופן אוטומטי? האם ניתן להוסיף תמונות/וידאו? ועוד
    יש את התוסף של ווקומרס שאני מתלבטת לגביו(האתר שלי הוא באנגלית), בעלות של 79 דולר לשנה הוא מציע מענה נרחב. אני עדיין בחיפושים אז אם יש לך משהו אטרקטיבי שתוכל לשתף אותנו בו אני בטוחה שכולם ישמחו לקרוא.
    תודה מראש על כל המידע שאתה משתף אותנו בו.

Comments are closed.

יש מצב שגם אלו יעניינו אותך...
Call Now Button חייגו עכשיו